Til Menu  

Nørrebro

Eva og René fra modebutikken Nørrebro i Houmeden er i proces omkring at udvikle og starte deres egen webshop. Det er et nyt initiativ i blandt mange i forretningen, hvorfor ejerne Eva og René har brugt E-business Randers til at få en dialog omkring koordinering og planlægning af fremtidige aktiviteter.

 

"Det har givet os en ro, at Maria fra E-business Randers har været på besøg og italesat at det er okay, at vi venter med at gå live med webshoppen, til vi har overskud og plads i kalenderen til det, siger Eva. Nu bruger vi i stedet tiden på at få gjort rugbrødsarbejdet ordentligt, så vi er godt klædt på til at webshoppen skal gå live i sensommeren." 

 

Det kræver meget planlægning og ny viden at starte en webshop. Det er derfor fornuftigt at prioritere at have tid i kalenderen og ressourcer i butikken, når man går i gang med en ny webshop, påpeger projektleder Maria fra E-business Randers. 

 

René og Eva fremhæver E-business Randers som et rigtig godt kommunalt initiativ, hvor vi som virksomheder kan få uvildig faglig sparring og gode råd i forbindelse med vores digitale arbejde. Det har været så hyggeligt og inspirerende at have besøg af Maria, og hun har fortalt os mange ting som vi ikke vidste noget om i forvejen. 

 

Læs mere om Nørrebro her