Til Menu  

Hr & Fru B

Hr & Fru B er en kæde med seks fysiske modebutikker i Danmark. Jette Johansen som er medejer af virksomheden har ikke beskæftiget sig med e-handel og digitalisering, men hun ved at det er næste skridt på vejen til en succesfuld forretning.

 

Jette og medarbejderne i Hr & Fru B vil gerne have udviklet en webshop, der kan fungere som udstillingsvindue og en ekstra salgskanal. Webshoppen er dog en udviklingsaktivitet i virksomheden, som Jette ikke umiddelbart synes er det sjoveste at skulle i gang med.  

 

E-business Randers har haft et par møder med Jette og butiksansvarlig i Randers, Camilla, hvor vi har drøftet udfordringerne og mulighederne med en wenshop. Hjælpen fra E-business Randers har særligt været at oplyse Jette og Camilla om deres mange muligheder og valg i forbindelse med en ny webshop.

 

En stor udfordring for Jette og Camila er at finde tid og ressourcer til at gå aktivit i gang med webshop-processen, men de begge er klar over at det er noget, der skal prioriteres og arbejdes på i den nærmeste fremtid.