Til Menu  

Bagel Bucks

Bagel Bucks har fået optimeret virksomhedens onlineprofil. Med en opdateret facebook-profil og vores nye satsning på online bestilling, oplever ejer Arash Ashkani at der er flere og mere tilfredse kunder i butikken.

 

”I dag har vi rigtig mange faste kunder, men jeg møder stadig kunder, der tror, vi lige er åbnet. Så vi vil gerne være mere synlige, og her har jeg fået rigtig stor hjælp af E-business Randers,” fortæller ejer Arash Ashkani. 

 

”Jeg tænkte egentlig bare på at få en masse likes på Facebook, og jeg lavede opslag uden rigtig at skrive noget. Her har E-business Randers hjulpet, så jeg nu bruger de sociale medier til at fortælle historier om, hvad det er for nogle produkter, vi serverer. Det er helt klart med til at styrke vores profil, og det er noget vi kan bruge, så folk får et endnu større kendskab til os”, siger Arash Ashkani.

 

Arash Ashkani fortæller at møderne med en konsulent fra E-business Randers har været med til at lægge et positivt og nødvendigt press på ham, så han har fået prioriteret og arbejdet med virksomhedens e-handel. 

 

Læs mere om Bagel Bucks her

 

 

Lækker milkshake fra Bagel Bucks